Statistika našeho portálu

  • 102 241 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Večernice - Janské Lázně

Janské Lázně

Hotel Večernice Janské Lázně se nachází pod úpatím Černé hory - v těsné blízkosti sjezdových, běžeckých a turistických tratí v chráněné oblasti Krkonoše.Hotel Večernice Janské Lázně nabízí kvalitní ubytovaní pro vaší dovolenou v chráněné oblasti Krkonoše. Ve 14 dvou až čtyřlůžkových pokojích naleznete příjemné zázemí za příjemné ceny. Všechny pokoje jsou vybaveny sprchou a WC.Pro hotelové hosty j…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Modrokamenná 150, Janské Lázně
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Janské Lázně

Fotogalerie k článku

Hotel Večernice Janské Lázně se nachází pod úpatím Černé hory - v těsné blízkosti sjezdových, běžeckých a turistických tratí v chráněné oblasti Krkonoše.

Hotel Večernice Janské Lázně nabízí kvalitní ubytovaní pro vaší dovolenou v chráněné oblasti Krkonoše. Ve 14 dvou až čtyřlůžkových pokojích naleznete příjemné zázemí za příjemné ceny. Všechny pokoje jsou vybaveny sprchou a WC.

Pro hotelové hosty je též zajištěno parkování přímo u Hotelu Večernice. Wifi Internet pro hotelové hosty je zdarma. Předností hotelu Večernice je jeho celoroční dobrá dostupnost autem, i když se nachází v těsné blízkosti sjezdovek.

Možnosti stravování

Běžnou součastí služeb Hotelu Večernice Janské Lázně je stravování - volitelně snídaně / polopenze / plná penze. Naše restaurace nabízí velmi dobrou domácí i zahraniční kuchyni. Na Vaše přání Vám uspořádáme raut. Snídaně jsou podávány formou švedských stolů. Resatuarce má 62 míst. Zahrádka, která je otevřena jak v letní tak v zimní sezoně má kapacitu 42 míst.

Popis okolí

Klidné městečko s nevšední historií se rozkládá na úpatí Černé hory (1299 m. n. m.), na jejíž vrcholek vede přímo z města kabinová lanová dráha. Díky nově vybudovaným lanovkám, vlekům i běžeckým lyžařským tratím se město stalo špičkovým sportovním a rekreačním střediskem a ideálním východiskem do nejvyšších českých hor Krkonoš jak v zimě pro lyžaře, tak v létě pro cyklisty i pěší turisty.

Tipy na výlet po okolí

Lze např. zapůjčit kola a horské koloběžky, vyvézt se lanovkou na Černou horu a pak jet na výlet. Nebo vyzkoušet 6 km sjezd z Černé Hory až k hotelu. Nebo navštívit nedaleko Jánských Lázní golfové hřiště. Nebo se osvěžit přímo v Janských Lázních v novém aqua centru. Příjemný může být též výlet do nedaleké sklárny s pivovarem v Harrachově, návštěva africké ZOO ve Dvoře Králové či skalního města Adršpach.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér ve Dvoře Králové | květe…

29.05.2024 - 29.05.2024
náměstí Václava Hanky…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Den v růžovém Trutnov 2024

07.06.2024 - 07.06.2024
HOSTINEC DVORAČKA –…

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Ochutnejte speciality na grilu.

Trautenberkova 13 2024 - Malá Úpa

09.06.2024 - 09.06.2024
Malá Úpa

Z dětství asi nemáte k Trautenberkovi vybudovaný právě vřelý vztah, my vám ale ukážeme, že spojení s touto legendou…

4. Pochod pro hospic 2024 - Špindle…

22.06.2024 - 22.06.2024
Špindlerův Mlýn

Srdečně Vás zveme na 4. Pochod pro hospic, jehož cílem je podpořit službu domácí hospicové péče a současně ukázat…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete