Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Zlatá Hvězda - Praha

Praha

Hotel nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích s oddělenými nebo manželskými postelemi. Ubytování také v apartmánech. Většina pokojů byla nádherně zrekonstruována. Pro zařízení pokojů byly použity kvalitní materiály, s citem vybrané barevné kombinace a pěkný originální nábytek, na podlaze jsou parkety. Každý pokoj je vybaven koupelnou, buď se sprchou nebo vanou, toaletou, bidetem, fénem, miniba…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Nerudova 48, Praha
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Hotel nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích s oddělenými nebo manželskými postelemi. Ubytování také v apartmánech. Většina pokojů byla nádherně zrekonstruována. Pro zařízení pokojů byly použity kvalitní materiály, s citem vybrané barevné kombinace a pěkný originální nábytek, na podlaze jsou parkety. Každý pokoj je vybaven koupelnou, buď se sprchou nebo vanou, toaletou, bidetem, fénem, minibarem a také zde najdete lednici, trezor, TV/SAT a telefon. Na pokojích, které se nachází ve 4.patře na vyžádání je možná klimatizace. Internet.

Možnosti stravování

V budově Zlaté hvězdy se nachází stejnojmenná restaurace, která nabízí perfektní servis a vynikající kuchyni. Vybírat můžete jak z typických českých specialit, tak z pestré nabídky mezinárodní kuchyně.Restaurace Zlatá hvězda je skvělým místem pro setkání s přáteli či obchodními partnery, pro pořádání rozličných společenských akcí a oslav či svatebních hostin.Kapacita restaurace je 70 míst.

Popis okolí

Čtyřhvězdičkový hotel Zlatá Hvězda je situován přímo v historickém centru Prahy, na Malé Straně pod Pražským hradem, s výhledem na Královskou cestu. Ideální místo pro obdivovatele historické Prahy.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Velká a Malá Amerika autobusem 2024…

27.07.2024 - 27.07.2024
Smíchovské nádraží

Prozkoumejte s námi vápencové lomy kousek za Prahou. Podíváme se k zatopenému lomu a projdeme podzemní štolou.…

Nizozemský orchestr mladých v Praze…

28.07.2024 - 28.07.2024
Kostel sv. Šimona a Judy

Nizozemský orchestr mladých (JON) s Rosanne Philippens a dirigentem Jurjenem Hempelem.

Letní staré hudby 2024 - Fantasia P…

29.07.2024 - 29.07.2024
Trojský zámek

Vášeň a touha v portugalských operách a písních 18. století

Das Sommerkino letní kino na Pragov…

30.07.2024 - 30.07.2024
Max Space

Servírujeme vám již sedmý ročník letního kina na Pragovce, tentokrát se zastřešujícím tématem růst a půst. Letos budeme…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete