Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Houda Bouda - Boží Dar

Boží Dar

Ubytování v 2 a 3 lůžkových pokojích s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení+ TV s kabelovým příjmem. V průběhu dne je zde možnost vlastního vaření ve společné vybavené kuchyni - lednice, mikrovlnná trouba, pečící el. trouba, varné desky, kávovar, varná konvice, každý pokoj má vlastní skříňky s nádobím. Pobyt je nabízen se snídaní - švédské stoly. Společenská místnost s kab…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Boží Dar 53, Boží Dar
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Karlovy Vary
Obec
Boží Dar

Fotogalerie k článku

Ubytování v 2 a 3 lůžkových pokojích s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení+ TV s kabelovým příjmem. V průběhu dne je zde možnost vlastního vaření ve společné vybavené kuchyni - lednice, mikrovlnná trouba, pečící el. trouba, varné desky, kávovar, varná konvice, každý pokoj má vlastní skříňky s nádobím. Pobyt je nabízen se snídaní - švédské stoly. Společenská místnost s kabelovou TV. Dále nabízíme prostorný dvoupokojový apartmán s vlastní vybavenou kuchyňkou a lednicí - vana, sprch. kout, 2x WC + TV s kabelovým příjmem.

Možnosti stravování

V ceně ubytování je snídaně. Polopenzi zajistíme po předchozí domluvě. Pro hosty penzionu je v provozu malý bar.

Popis okolí

Náš penzion se nachází přímo v centru malebné krušnohorské obce Boží Dar. Penzion se nachází v naprosto klidové zóně, přesto v centru Božího Daru. Máme vlastní parkoviště a naproti penzionu je fotbalové hřiště. K dispozici je úschovna kol a lyží, elektrické sušáky bot a oblečení.

Tipy na výlet po okolí

Možnost navštívit Karlovy Vary, Mariánské Lázně, hrad Loket, zámek Kynžvart, klášter Teplá, Slavkov, historický Cheb, Františkovy Lázně, Klášterec n/O – aqua centrum, výlety do Německa.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Thermal Street Food Market 2024 - K…

06.09.2024 - 07.09.2024
promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 4. ročník festivalu Thermal Street Food Market, který přinese pestrou přehlídku street foodu…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete