Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Mia - Doksy

Doksy

Celoroční ubytování pro příjemnou a levnou dovolenou i pro příležitostné pracovníky různých profesí. Objekt je umístěn v klidné části obce s prostornou zahradou na které je pískoviště a houpačka pro děti, grily, ohniště, pergoly, bazén, zahradní nábytek se slunečníky, uzamčená kolárna a parkoviště pro auta. V zahradním penzionku jsou dva apartmány s plným vybavením tj.UT,T+S voda, BTV, kuchyně, s…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Obora 36, Doksy
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Česká Lípa
Obec
Doksy

Fotogalerie k článku

Celoroční ubytování pro příjemnou a levnou dovolenou i pro příležitostné pracovníky různých profesí. Objekt je umístěn v klidné části obce s prostornou zahradou na které je pískoviště a houpačka pro děti, grily, ohniště, pergoly, bazén, zahradní nábytek se slunečníky, uzamčená kolárna a parkoviště pro auta. V zahradním penzionku jsou dva apartmány s plným vybavením tj.UT,T+S voda, BTV, kuchyně, samostatné soc. zařizení a vlastní vchody. V prvním patře rod. domu pětilůžkový apartmán s vybavenou kuchyní a soc. zařizením, nebo jeden dvoulůžkový a jeden třílůžkový pokoj. Možnost připojení internetu VI-FI. Ceny dle počtu osob a délky pobytu od 100 do 250Kč.

Možnosti stravování

Možnost vaření je v kuchyňkách nebo stravování je možné v BISTRU před domem v parku kde je celodenní stravování a dětský koutek. 50m. je vesnická PIVNICE s dobrým pivem a 400m. příjemné posezení s občerstvením nad hladinou rybníka PATEŘINKA s možností rybolovu.

Popis okolí

Kolem Máchova jezera, přes Doksy, hlavní pláž, hotel Port, Staré Splavy, Borný. Okružní jízda lodí, nebo jízda se zastávkami ve Starých Splavech a na Borném. Obora-Máchova stezka na Bezděz a po mnoha jiných turistických steskách. Pro cyklisty je v Doksech levná opravna jízdních kol. V okolních lesích je mnoho hub a lesních plodů. U 400m vzdáleného rybníka-sportovní rybolov. Ve večerních hodinách diskotéky v Tachově, Zámku Doksy a na Bílém Kameni.

Tipy na výlet po okolí

5km hrad Bezděz 8km Vrchoviny - projížďky na koních 10km hrad Houska 18km zámek Zákupy 24km zámek Vidím 28km hrad Kokořín 28km Sloup v Č. Skalní hrad 33km zámek Liběchov 34km zámek Mnich. Hradiště 42km zámek Benešov n. Ploučnicí, N. Bor a Kam. Šenov sklářské muzeum 50km Terezín Malá Pevnost 55km Liberec Botanická zahrada, ZOO, aquapark a mnoho dalších zajímavostí po kterých vás provedou naše turistické prospekty.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Za kvetoucí měsíčnicí 2024 - Česká …

18.05.2024 - 18.05.2024
start a cíl kino Hvězda

Tradiční turistická a cykloturistická akce vedoucí nádhernou přírodou okolí Kamenického Šenova, Lužickými horami a…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete