Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Na Chalupě - Polička

Polička

Penzion Na chalupě Vám nabízí ubytování v chalupářském stylu v pokojích se stylovým interiérem, i soukromí pro uzavřenou společnost. Penzion s restaurací se nachází na okraji města Polička směr Svitavy. Ubytovací kapacita penzionu je 17 lůžek. Každý pokoj má vlastní sociální (WC, sprchový kout), TV se satelitem, ledničku. K ubytování zde slouží 1x jednolůžkový pokoj, 2x dvoulůžkový pokoj a 3x čty…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Hegerova 100, Polička
Oblast
Severovýchod
Kraj
Pardubický kraj
Okres
Svitavy
Obec
Polička

Fotogalerie k článku

Penzion Na chalupě Vám nabízí ubytování v chalupářském stylu v pokojích se stylovým interiérem, i soukromí pro uzavřenou společnost. Penzion s restaurací se nachází na okraji města Polička směr Svitavy. Ubytovací kapacita penzionu je 17 lůžek. Každý pokoj má vlastní sociální (WC, sprchový kout), TV se satelitem, ledničku. K ubytování zde slouží 1x jednolůžkový pokoj, 2x dvoulůžkový pokoj a 3x čtyřlůžkový pokoj. Po dohodě je možný pobyt se psy. Parkování je zajištěno v zadním traktu penzionu. Možnost uschování kol. Salonek s 20 místy k sezení. Celý komplex je vhodný pro školení, svatby, společenské akce. Penzion Na chalupě tvoří komplex s Penzionem Adéla, jsou od sebe vzdáleny jen pár minut.

Možnosti stravování

Restaurace v penzionu, s kapacitou 32 míst k sezení, nabízí domácí kuchyni, příjemné posezení v restauraci i v zahradní části penzionu, stravování - snídaně, polopenze nebo plná penze. Využít lze společný minibar (mikrovl. trouba, rychlovarná konvice) - zdarma, k dispozici vybavená kuchyňka. V blízkosti si můžete koupit čerstvé pečivo přímo z pekárny, dále je v dosahu Penny market a supermarket Tesco.

Popis okolí

Polička je královské věnné město, které bylo založeno v roce 1265. Je obehnáno městskými hradbami s opevněním. V centru města je gotická radnice, morový sloup a městská kašna. Dominantu města tvoří kostel sv. Jakuba v novogotickém stylu. Ve městě se narodil proslulý hudební skladatel Bohumil Martinů a každoročně se zde koná hudební festival "Martinů Fest".

Tipy na výlet po okolí

Pěší turistika, cykloturistika, rybaření, sportovní hala, horolezecká stěna, tenisové kurty, minigolf, krytý plavecký bazén, koupaliště, letní stadion, sportovní letiště, zimní stadion, běžkařské terény, místní sjezdovka.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Svitavský vandr 2024 - Svitavy

22.06.2024 - 22.06.2024
Chata Rosnička

Přidejte se ke konání prvního ročníku turistické akce Svitavský vandr!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete