Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Rozhovice

Chrudim

Penzion Rozhovice se nachází nedaleko Heřmanového Městce, Chrudimi a Pardubic. Kapacita penzionu je celkem 28 míst v jednolůžkovém, dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkovém pokoji. V patře jsou pokoje s vlastním sociálním zařízením, v přízemí jsou pokoje, které mají soc. zařízení společné. Na každém patře je pro hosty k dispozici plně vybavená kuchyň, všechny pokoje mají  TV + wifi, parkování u…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Penzion Rozhovice se nachází nedaleko Heřmanového Městce, Chrudimi a Pardubic. Kapacita penzionu je celkem 28 míst v jednolůžkovém, dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkovém pokoji. V patře jsou pokoje s vlastním sociálním zařízením, v přízemí jsou pokoje, které mají soc. zařízení společné. Na každém patře je pro hosty k dispozici plně vybavená kuchyň, všechny pokoje mají  TV + wifi, parkování u penzionu zdarma. Recepce není, předání klíčů správcem od 7-16 hod. Po domluvě kdykoliv.

Možnosti stravování

Snídaně lze objednat při příjezdu v restauraci. Nabízí celodenní menu, parkování před restaurací, venkovní zahrádka, bezbariérový přístup. Bližší informace naleznete na web. stránkách restaurace.

Popis okolí

Penzion se nachází v obci Rozhovice za fotbalovým hřištěm, kde mimo sportovního vyžití naleznete dětský koutek s prolézačkami.

 

Tipy na výlet po okolí

Penzion se nachází v blízkosti dostihového závodiště a speedway. Doporučujeme navštívit Pardubice na akce: Velká pardubická, Zlatá přilba, Léto fest, fresh festival gastro, Pivovar Pardubice, Zámek, VČ divadlo, Chrudim má mnoho historických památek, Divadlo loutek, cyklostezky podél Chrudimky do Slatiňan a dále, Chrudimská pouť, Chrustfest, Heřmanův Městec má nádherný kostel, krásný park, aktivně žije kulturou a sportem, stačí sledovat jejich stránky. Vydejte se na některou z akcí, my Vám zajistíme příjemné ubytování a stravu.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Bike sraz na Vysočině 21. ročník 20…

14.06.2024 - 16.06.2024
Vysočina

Turbošnek team uvádí, již 21. ročník tradiční bajkové akce na Vysočině. Máš kolo, tak nemůžeš chybět.

Železnohorský traktor 2024 - Seč

17.08.2024 - 17.08.2024
Areál za kulturním domem

10. ročník traktoriády s programem pro celou rodinu. Událost se koná pod záštitou radního Pardubického kraje Miroslava…

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Ús…

23.04.2024 - 23.04.2024
Mírové náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Ústí nad Orlicí.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Úst…

28.05.2024 - 28.05.2024
Mírové náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Ústí nad Orlicí.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete