Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Privát u Hesů - Jindřichův Hradec

Jindřichův Hradec

Levné ubytování v patře rod. domu sam. vchod se zahradou. Privát je v klidné části J. Hradce, přitom jen 10 minut pěšky od centra. 1x2 lůžkový pokoj s balkonem, 2x3 lůžkový pokoj s možností přistýlky, společné prostory: Kuchyň, chodba, WC, koupelna 2 sprchové kouty.Možnost parkování ve dvoře, úschova kol, posezení na zahradě a po domluvě je možné využít bazén průměr 3,6 m, hloubka ,76 cm i poseze…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Italských legií 439/III. 439, Jindřichův Hradec
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Jindřichův Hradec
Obec
Jindřichův Hradec

Fotogalerie k článku

Levné ubytování v patře rod. domu sam. vchod se zahradou. Privát je v klidné části J. Hradce, přitom jen 10 minut pěšky od centra. 1x2 lůžkový pokoj s balkonem, 2x3 lůžkový pokoj s možností přistýlky, společné prostory: Kuchyň, chodba, WC, koupelna 2 sprchové kouty.Možnost parkování ve dvoře, úschova kol, posezení na zahradě a po domluvě je možné využít bazén průměr 3,6 m, hloubka ,76 cm i posezení u ohně.Vhodné pro firmy ale i pro rodiny s dětmi děti do 3 let ZDARMA, možnost zapůjčení dětské postýlky i kočáru, na zahradě klouzačka, domeček, kolotoč, pískoviště, houpačky.

Možnosti stravování

Stravování vlastní, k dispozici je prostorná kuchyň s velkým kuch. stolem, 6 židlí, kuch. linka, 2 lednice, el. sporák s el. troubou, mikrovlnka, varná konvice, nádobí.

Popis okolí

V okolí historické památky i zajímavosti - 3. největší hradní komplex v republice, městem prochází 15. poledník, muzeum s Krýzovými jesličkami - největší pohyblivý betlém.

Tipy na výlet po okolí

Pěší i cykloturistika, parní mašinkou po úzkorozchodné trati do České Kanady, lázně v Třeboni - 30 km od J. Hradce, zámek Červená Lhota, Hluboká, ...

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Festival Na břehu 2024 - Staňkov

26.07.2024 - 27.07.2024
Obecní kemp Staňkov

Hudební festival pro celou rodinu, zaměřený na téma ochrany přírody, ekologie a životního prostředí.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete