Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Rekreační středisko Naděje - Svratouch

Svratouch

Ubytování ve dvanácti 4-5 lůžkových zděných rodinných chatách s malou terasou a tři 5ti lůžkové sruby. V přízemí je obývák, v patře je ložnice vybavena ložními soupravami. Chaty mají vlastní WC a umyvadlo, jsou zateplené a lze je i vytápět. Pro pedagogický dozor jsou k dispozici dvě chaty s vlastní koupelnou a kuchyňským koutkem. V hlavní budově jsou 4 lůžkové pokoje, společné sociální zařízení n…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Svratouch 306, Svratouch
Oblast
Severovýchod
Kraj
Pardubický kraj
Okres
Chrudim
Obec
Svratouch

Fotogalerie k článku

Ubytování ve dvanácti 4-5 lůžkových zděných rodinných chatách s malou terasou a tři 5ti lůžkové sruby. V přízemí je obývák, v patře je ložnice vybavena ložními soupravami. Chaty mají vlastní WC a umyvadlo, jsou zateplené a lze je i vytápět. Pro pedagogický dozor jsou k dispozici dvě chaty s vlastní koupelnou a kuchyňským koutkem. V hlavní budově jsou 4 lůžkové pokoje, společné sociální zařízení na chodbě. Některé pokoje mají vlastní WC a umyvadlo.

Možnosti stravování

Jídelna v hlavní budově - strava pro školy v přírodě 5 x denně. MOŽNOST PRONÁJMU REKREAČNÍHO STŘEDISKA S VLASTNÍM VAŘENÍM. Kuchyň je plně vybavena. Vhodné pro skupiny, které obsadí celý areál. Pro rodinné rekreace je možnost vlastního vaření na dvou chatách s vlastní koupelnou.

Popis okolí

CHKO Žďárské vrchy - Svratouch okr. Chrudim, nedaleko městečka Svratka, 15 km od Hlinska.

Tipy na výlet po okolí

CHKO Žďárské vrchy nabízí nepřeberné množství nejen turisticky lákavých míst, ale i možnost horolezeckých aktivit. V oblasti jsou 4 naučné stezky - Matějovský rybník, Velké Dářko, Žákova hora - Tisůvka a Krajem Chrudimky, lovecký zámeček Karlštejn, Filipovský pramen, památníček sv. Jiljí, Zkamenělý zámek - skupinové skalisko, Devět skal - devět skalních útvarů roztroušených v okruhu 1 km, Žákova hora apod.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Heřmanově Městci | dub…

17.04.2024 - 17.04.2024
nám. Míru 177, 538 03…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete