Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Rekreační zařízení Šarz Vršov - Horní Bradlo

Horní Bradlo

Rekreační středisko s celoročním provozem je svým umístěním vhodné pro rodinnou rekreaci, obchodní cesty, školení, semináře, rekondiční pobyty pro tělesně postižené i vozíčkáře, sportovní akce, jazykové kurzy, školy v přírodě, společenské večírky, svatební hostiny, reprezentativní akce atd. Celková kapacita střediska je 90 lůžek s možností 12 přistýlek.V první kategorii je 22 dvou, tří a čtyřlůžk…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Vršov 19, Horní Bradlo
Oblast
Severovýchod
Kraj
Pardubický kraj
Okres
Chrudim
Obec
Horní Bradlo

Fotogalerie k článku

Rekreační středisko s celoročním provozem je svým umístěním vhodné pro rodinnou rekreaci, obchodní cesty, školení, semináře, rekondiční pobyty pro tělesně postižené i vozíčkáře, sportovní akce, jazykové kurzy, školy v přírodě, společenské večírky, svatební hostiny, reprezentativní akce atd. Celková kapacita střediska je 90 lůžek s možností 12 přistýlek.

V první kategorii je 22 dvou, tří a čtyřlůžkových pokojů (64 lůžek) se sociálním zařízením. Pro méně náročnou klientelu slouží ubytování ve druhé kategorii kde je 9 dvou až čtyřlůžkových pokojů (26 lůžek). Na pokojích je sprcha a WC na patře. Ve všech pokojích jsou satelitní rozvody s možností zapůjčení televizoru Pro tělesně postižené spoluobčany je vybudován bezbariérový interiér s výtahem do všech pater a účelově zařízené pokoje. Ubytovaným hostům je k dispozici posilovna, kulečníkový sůl, masážní vany, šipky, půjčovna kol a sportovních potřeb, hřiště, venkovní bazén 12 m dlouhý. V letní sezóně lze využít i služeb masérky.

Možnosti stravování

Rekreační středisko nabízí pro své hosty celodenní stravování s možností nejrůznějších diet, včetně vegetariánské stravy.

Popis okolí

Školící a rekreační zařízení se nachází na Českomoravské vysočině v chráněné krajinné oblasti Železných hor v povodí řeky Chrudimky, nedaleko nejvyššího bodu těchto hor – Spálavy (663 metrů n. m.) a Sečské přehrady, která je vzdálena 7 km.

Tipy na výlet po okolí

okolí střediska se nachází řada kulturních památek, jejichž návštěva obohatí Váš pobyt v rekreačním zařízení. Značné cykloturistické trasy, vhodné jak pro rodiny s dětmi tak i zdatné sportovce, vedou půvabnou krajinou plnou architektonických a přírodních krás. Mezi některé z nich patří Soubor lidových staveb na Veselém Kopci, zámek Slatiňany a Žleby, zřícenina hradů Lichnice a Oheb u kterého se nachází Sečská přehrada, gotický kostel v Kočí, muzeum loutkářských kultur v Chrudimi, keltské opidium v Hradišti u Nasavrk i nedaleká Lipka původně gotická tvrz ze 14. století a přírodní rezervace Polom se zbytky jedlo – bukového pralesa.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Železnohorský traktor 2024 - Seč

17.08.2024 - 17.08.2024
Areál za kulturním domem

10. ročník traktoriády s programem pro celou rodinu. Událost se koná pod záštitou radního Pardubického kraje Miroslava…

DOlive Fest 2024 - Předhradí

23.08.2024 - 24.08.2024
Dolívka

Multižánrový hudební festival v Železných horách na Hlinecku na farmě se zvířátky. Hudba, divadlo, promítání, projekce…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete