Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Rekreační zařízení Sluníčko - Trhová Kamenice

Trhová Kamenice

Je umístěn nedaleko obce, částečně obklopen lesy. V blízkosti RZ je požární nádrž a řeka. Celý areál byl vybudován především pro rodinou rekreaci, rekreaci dětí a mládeže, pro sportovní soustředění nebo pobyty v přírodě. Přístup do RZ jen umožněn jen ubytovaným hostům, což umožňuje ničím nerušenou rekreaci dětí i výchovného personálu. Areál je přehledný s nočním osvětlením. Pro sportovní vyžití s…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Trhová Kamenice, Trhová Kamenice
Oblast
Severovýchod
Kraj
Pardubický kraj
Okres
Chrudim
Obec
Trhová Kamenice

Fotogalerie k článku

Je umístěn nedaleko obce, částečně obklopen lesy. V blízkosti RZ je požární nádrž a řeka. Celý areál byl vybudován především pro rodinou rekreaci, rekreaci dětí a mládeže, pro sportovní soustředění nebo pobyty v přírodě. Přístup do RZ jen umožněn jen ubytovaným hostům, což umožňuje ničím nerušenou rekreaci dětí i výchovného personálu. Areál je přehledný s nočním osvětlením. Pro sportovní vyžití slouží rozsáhlé udržované travnaté plochy, fotbalové a 2 volejbalové hřiště. Areál disponuje velkou jídelnou, která se dá rozdělit na dvě části, a klubovnou v hlavní budově.

Možnosti stravování

Strava je podávána formou jednotné plné penze včetně celodenního pitného režimu. Vaříme kvalitní domácí stravu bez použití instantních potravin a polotovarů. Před pobytem je možný výběr jídel do jídelníčku pouze pro velké skupiny nebo s ohledem na souběžně ubytovanou skupinu. V případě požadavku může být snídaně podávána formou švédského stolu. Při celodenním výletu je možno oběd řešit balíčkem. V bufetu je možnost nákupu limonád, nanuků a sladkostí. V jídelně je pro ubytované k dispozici lednička, varná konvice a mikrovlnná trouba.

Popis okolí

Areál rekreačního zařízení Sluníčko se nachází v malebné přírodě Českomoravské vrchoviny, 10 km od města Hlinsko v Čechách a 20 km od Chrudimy.

Tipy na výlet po okolí

Velice pěkná okolní příroda je vhodná pro vycházky. Skanzen Veselý Kopec – expozice lidového stavitelství, chráněný les Polom, hipologické muzeum v zámku ve Slatiňanech i město Hlinsko dávají mnoho možností k výletům. V blízkosti RZ je požární nádrž a řeka.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Železnohorský traktor 2024 - Seč

17.08.2024 - 17.08.2024
Areál za kulturním domem

10. ročník traktoriády s programem pro celou rodinu. Událost se koná pod záštitou radního Pardubického kraje Miroslava…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete