Statistika našeho portálu

  • 102 230 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Romantický zámek Krásná Lípa - Krásná Lípa

Krásná Lípa

Exkluzivní pobyt v Romantickém zámku Krásná Lípa bude vrcholem vaší dovolené. Je to totiž jeden z nejkrásnějších zámků v České republice. Luxusní romantický hrad a zámek Krásná Lípa postavený v roce 1886 je situován ve velmi nádherné lokalitě - České Švýcarsko, v malebném prostředí řeky Labe.Celý zámek je nekuřácké prostředí, pouze nejluxusnejší pokoje s vlastním vchodem v horní části budovy mají…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kyjovska 22 Luxusní hrad Hotel / Penzion u/Luxusní hotel Zámek, Krásná Lípa
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Děčín
Obec
Krásná Lípa

Fotogalerie k článku

Exkluzivní pobyt v Romantickém zámku Krásná Lípa bude vrcholem vaší dovolené. Je to totiž jeden z nejkrásnějších zámků v České republice. Luxusní romantický hrad a zámek Krásná Lípa postavený v roce 1886 je situován ve velmi nádherné lokalitě - České Švýcarsko, v malebném prostředí řeky Labe.

Celý zámek je nekuřácké prostředí, pouze nejluxusnejší pokoje s vlastním vchodem v horní části budovy mají možnost venku kouřit. Máme velké množství sezóních aktivit které Vás inspirují k relaxaci, očistí vaši mysl a duši. Mezi oblíbené aktivity patří jízda na koni, rybolov, peší turistika, lyžování, plavání, horolezectví, procházky do přírody, golf a prohlížení památek atd.

Luxusní ručně vyřezávané starožitného nábytku, perských koberečků, olejomalby, nástěnné tapiserie, 4,5 metru vysoké stropy, původní historické dřevěné obložení a čalounění, parketové podlahy, luxusních pokojů a ložní prádlo, mramorové sochy.

Dále je v ceně pobytu venkovní parkování, internet, televize a satelit. Někteříí hosté mají k dispozici v apartmánu terasu/balkón, vetšina hostů má na pokoji vysoušec vlasů, možnost trezoru je v kanceláři hotelu. Objekt je zabezpečen kamerovým systémem, máme zahradu a konferencní místnost.

Neakceptujeme domácí mazlíčky a malé děti do 12 let.

Kapacita: 20 lůžek. Máme 8 luxusních pokoju - 5 velkých dvoulužkových pokoju vyspí 2 osoby, 3 dvoulužkových pokojích s 2 lužky každém pokoji spí 1 nebo 2 osoby.

Možnosti stravování

Snídaně jsou v ceně formou švédského stolu pro všechny hosty našich apartmánů. V okolí je mnoho výborných rodinných restaurací.

Popis okolí

Zámek je obklopen lesy v krásné krajině Českého Švýcarska. 10 minut od domu je tenis, badminton, plavání, fitness/sport centrum,peší turistika, lyžování, golf, dobré restaurace v našem mestě, kadeřnický salon a masáže.

Tipy na výlet po okolí

5 minut od zámku Chateau je Sportovní centrum v Krasné Lípě, velké Turistické informační centrum - České Švýcarsko a místní obchůdky se suvenýry. 10-20 minut od zámku je lyžařské středisko,peší tury, jízda na koních, golf, plavání, bruslení na ledu, rdobré restaurace v našem meste, kadernický salon a masáže. Národní Park a Hřensko jsou 15 minut autem od zámku. Pravčická brána 30 minut od zámku. Bad Schandau je pouze 20-30 minut - jízdy Mnoho místních turistických atrakcí jsou 10-20 minut od zámku. Jsme jen 129 km od letište Ruzyně, 111 km od letište Brnoer a 94 mil od Letište Dráždany

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den v růžovém Děčín 2024 - Děčín

15.06.2024 - 15.06.2024
Děčín

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice.

Královský košt Děčín 2024

17.08.2024 - 17.08.2024
Na pěší zóně pod…

Největší pultová degustace českých a moravských vín

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete