Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Kam na Valentýna 2014

Středočeský kraj

Atlas Česka si dovoluje pozvat všechny zamilované i lásku prozatím vzývající na některou ze zajímavých akcí, konaných u příležitosti svátku sv. Valentýna v oblasti Středočeského kraje. Hledáte-li na poslední chvíli zajímavý dárek pro svou drahou polovičku, neměla by Vaší pozornosti ujít nabídka zámku Štiřín, který od 14. do 16. února otevírá brány všem zájemcům o romantický "Valentýnský pobyt na zámku". Těšit se můžete na luxusně vybavené relaxační centrum, slavnostní večeři při svíčkách či nádherné okolí zámeckého areálu. Zajímavou alternativou pro páteční slavnostní večer je i "Valentýn ve Wellness centru Příbram", který pro zamilované páry nabízí čas strávený v jedné ze zdejších saun, provoněných lázní a to vše za doprovodu uklidňující relaxační hudby. Jako bonus se pak můžete těšit na speciální valentýnské překvapení. Tradiční společenskou akci můžete zažít v sobotu 15.2., kdy se u příležitosti sv. Valentýna koná "Valentýnský ples" v městském divadle na Poště v Benešově.

Jihočeský kraj

Málokteré město v České republice působí svou atmosférou a poetikou romantičtěji než malebný Český Krumlov. Chcete-li o této skutečnosti přesvědčit vlastní drahou polovičku, užijte si "Valentýnskou romantiku v Českém Krumlově", který je ideálním místem pro únik od každodenního shonu a určitě na něj budete dlouhou dobu vzpomínat. Neobvyklý program nabízí i "Valentýn v Géčku České Budějovice", kde si malí i velcí užijí spoustu zábavy, obdrží malý dárek a v případě zájmu se nechají zvěčnit karikaturistou a jeho svatebními motivy. Za pozvání jistě stojí i speciální nabídka lázní Aurora v Třeboni, které pro všechny zamilované připravily atraktivní balíčky romantických víkendových pobytů.

Plzeňský kraj

Co takhle užít si letošní víkend spojený se svátkem svatého Valentýna stylovým výletem do západočeské metropole Plzně? Pokud Vám to přijde jako zajímavý nápad, objednejte si včas báječný "Valentýn U Pramenů", lákající na romantický večer pro dvě osoby v hotelové restauraci, intimní zážitky v sauně, samozřejmé ubytování či překvapení od personálu hotelu. Celý víkend si poté zpříjemníte třeba i na "Řemeslných trzích na náměstí Republiky", které nabídnou příležitosti pro zakoupení originálních dárků či lahodných perníkových srdcí pro Vaše milované protějšky. Zvláštní oblibu si mezi návštěvníky Plzeňského kraje získala speciální menu několika vybraných restaurací, kterými prosluly především Klatovy a Domažlice.

Karlovarský kraj

Atmosféra svátku všech zamilovaných se nevyhýbá ani městům a městečkům ležícím v Karlovarském kraji. Pokud toužíte po jedinečném gastronomickém zážitku v romantickém prostředí luxusního wellness resortu Retro Riverside, nabízí se Vám unikátní možnost v podobě speciálního "Valentýnského menu". Z lahodných delikates vybíráme například pečenou telecí svíčkovou s krémovou polentou, křupavou křepelku či čokoládový fondán. Zážitek oslovující duši i tělo pak přinášejí "Valentýnské prohlídky zámku Bečov nad Teplou", který výjimečně otevírá brány všem zamilovaným i láskou prozatím opomíjeným návštěvníkům v sobotu 15. února.

Ústecký kraj

Svátek svatého Valentýna si v Čechách a na Moravě získává stále větší oblibu a platí to i o městech v Ústeckém kraji. Na stoupající poptávku vhodně zareagovali například v Teplicích, kde se můžete v pátek 14. února zúčastnit "Valentýnských oslav v obchodním domě Olympia". Největším lákadlem zde bude Valentýnský fotoateliér, kde Vám při předložení účtenky z jakéhokoliv obchodu nabídnou možnost vyfocení zdarma či Valentýnská věštírna. Valentýnské motivy se budou prolínat i "Masopustem ze ZOO na zámek", který se každoročně koná v severočeském Děčíně. Těšit se můžete na maškarní průvod, rozvernou taškařici s medvědem či bujarou muziku.

Liberecký kraj

Potěšte svého milovaného partnera na některou z mnoha valentýnských akcí, které vypuknou v pátek 14. února v městech a městečcích Libereckého kraje. V Jablonci nad Nisou si například můžete zpříjemnit páteční večer účastí na "Valentýnské degustaci vín a sýrů", která potěší a rozjasní každou buňku ve Vašem těle. Již teď se Vás těší 12 vzorků nejlepších moravských vín, jejichž historii i současnost s chutí přiblíží i všudypřítomný sommelier. Po celý víkend si pak můžete zasportovat v rámci "Českých sportovních firemních her", konaných nedaleko Liberce. Vášeň a erotické napětí bude vyzařovat z každého pohybu tanečníků účastnících se "Salsa Night 2014", jejichž uměním si můžete zpříjemnit oslavu svátku všech zamilovaných.

Královehradecký kraj

Na svátek sv. Valentýna potěšíte milovanou osobu pozorným dárkem či pozvánku na některou z mnoha atraktivních akcí. V Královehradeckém kraji bychom Vás proto rádi upozornili například na "Ostrosřelecko-městský ples v Polici nad Metují", který vyzve do kola milovníky tance i příznivce pohodové atmosféry. Nevšední sportovní výkony i spoustu legrace zažijí zamilované páry i lásku očekávající jednotlivci na "Telemark festivalu v Herlíkovicích". V sobotu 15. února si zde můžete vyzkoušet vlastní dovednosti a umění na talemarku, nabízejícím spoustu zábavy i vzrušení. Pro všechny zamilované či lásku rozdávající návštěvníky Euro Centra v Hradci Králové bude na svátek sv. Valentýna připraven speciální zábavný program nazvaný "Valentýnské odpoledne". Vybrat si budete moci osobní srdce, dort či překvapení v podobě masážní lávových kamenů či poukázek na chutné laskominy.

Pardubický kraj

Svátek sv. Valentýna lze prožít rozličnými způsoby. Mezi ty nejkrásnější patří strávit jej s osobou blízkou či pomoc člověku, který se bez ní jen těžko obejde. Právě takovou možnost nabízí již potřetí "Valentýnské odběry krve v Pardubicích", jejichž cílem je získat co nejvíce dobrovolníků pro darování nejcennější životní tekutiny. Odměnou Vám bude nejen hřejivý pocit dobrého skutku, ale například i získané vstupenky na basketbal, voucher na romantickou večeři, balíček sladkostí či další drobné dárky. Originální možností na strávení dne plného lásky je jeho zakončení v podobě "koncertu legendární rockové skupiny Deep Purple", kteří právě 14. února vystoupí v pardubické ČEZ Aréně.

Kraj Vysočina

Již jste pro svou drahou polovičku vybrali vhodný dárek na letošní svátek sv. Valentýna? Pokud ne, přinášíme Vám originální možnost v podobě návštěvy vydařeného představení "Ženský zákon", který pro zamilované páry i osamělé jednotlivce přichystalo na pátek 14. února městské divadlo v Pelhřimově. Po valentýnské noci se jistě rádi budete věnovat i svým dětem, které potěší účast na "Karnevalu na ledě", konajícím se i letos v Humpolci.

Jihomoravský kraj

Příjemné zpestření pro všechny zájemce o oslavu svátku sv. Valentýna připravilo brněnské obchodní centrum Letmo, kde se tento pátek koná "Valentýnská party" pro malé i velké návštěvníky. Na zdejší Velkou stěnu lásky můžete psát libovolné zamilované vzkazy svým nejbližším či zúčastnit se některé z mnoha soutěží. Zajímavou a atraktivní zábavu pro zamilované páry i jednotlivce připravila znojemská Beseda, organizující i letos "Valentýn na ledě". Na zdejším ledové ploše si užijete spoustu zábavy pod vedením vtipného moderátora a při troše štěstí vyhrajete i některou z hodnotných cen. Váš milovaný protějšek jistě ocení i zábavu a legraci při "Žonglování na ledě", konajícím se na kluzišti na Moravském náměstí v Brně.

Olomoucký kraj

Atlas Česka Vám s hrdostí přináší pozvání na "Speciální valentýnské odběry krve", které se i letos uskuteční v transfúzních stanicích v Prostějově, Přerově či Šumperku. Nejen že tímto skutkem uděláte tu největší možnou radost mnoha lidem ji bezpodmínečně potřebují, ale v soutěži o atraktivní ceny můžete získat například romantickou večeři pro dva. Milovníci tance a společenských akcí pak zajisté nevynechají o pátečním večeru účast na "Olomouckém plesu", který letos svým vystoupením okoření i známá kapela Kryštof či populární zpěváci Michal Hrůza a Helena Zeťová. V koncertním sále Městského klubu v Litovli se pak ve svátek všech zamilovaných uskuteční "Vystoupení Julie Svěcené a Václava Máchy".

Zlínský kraj

Svátek sv. Valentýna je určen pro všechny zamilované či lásku rozdávající a přijímající. Co všechno je potřeba ke spokojenému vztahu se budete moci dozvědět na "Semináři s názvem Tajemství spokojeného manželství", který se uskuteční 14. února v interhotelu Moskva ve Zlíně. Pokud patříte mezi ty šťastnější páry, které rady tohoto typu již nepotřebují, neměli byste si užít romantický zážitek v podobě unikátního "Koncertu Pavla Šporcla ve Vsetíně", kde bude tento gigant naší kulturní scény vzdávat hold českým houslistům minulých dvou století.

Moravskoslezský kraj

Manželé a manželky, milenci a milenky, milující rodiče i milované děti, Vy všichni jste srdečně zváni tento pátek na oslavy svátku sv. Valentýna, konající se v Moravskoslezském kraji. Za návštěvu jistě stojí "Valentýn ve vodě", pořádaný letos premiérově ve Wellness Bruntál. Oblíbené kolo výher na Vás pak čeká při "Valentýnských oslavách v obchodním centru Silesia Opava", kde se nejen dobře pobavíte, ale při troše štěstí odejdete domů i se zajímavou cenou. Na sobotu 15. února je pak po všechny zamilované připravena speciální prohlídka s průvodcem v rámci "Valentýna v ZOO Ostrava". Dozvíte se zajímavosti a pikantnosti z partnerského soužití různých druhů zvířat a budete moci porovnávat často překvapivou podobnost se strategiemi i postupy používanými v navazování vztahů mezi lidmi.

 

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

21.04.2024 - 21.04.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na Neděli 21. dubna 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy.

Festival Bez Předsudků 2024 - Kadno

17.04.2024 - 24.04.2024
Kladno

Festival Bez předsudků představí klíčová témata současnosti a to ve dnech 17. a 24. dubna na Kladně. Během těch…

Nechte se hýčkat na Festivalu krásy…

18.04.2024 - 21.04.2024
Metropole Zličín

Máte rádi módu a neunikne vám žádný nový beauty trend? Tak to určitě nesmíte vynechat Festival krásy a módy v nákupním…

Urban Challenge 2024 - Praha

19.04.2024 - 20.04.2024
Bohnice

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 20. duben

Dnes má svátek Marcela

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete