Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Tipy co dělat v Praze první červnový týden 3.6. - 9.6.2019

První červnový týden láká k rozmanitým výletům a rodinným hrátkám, které v našem hlavním městě najdou rozmanitá uplatnění.

Fotogalerie k článku

První červnový týden láká k rozmanitým výletům a rodinným hrátkám, které v našem hlavním městě najdou rozmanitá uplatnění.

Hned v pondělí bychom rádi upozornili na "Degustační výstavu vín na Novoměstské radnici", která je největší svého druhu v Čechách. Podnikavé čtenáře pak jistě zaujme "Innovation Open Days", která je pořádána známou skupinou Business link visionary. Příjemné počasí nahrává návštěvě Žlutých lázní, kde se můžete těšit na "Letní kino Yellov Cinema - Pot a krev". Akcí zásadního významu bude letošní "Veletrh vědy", kde se můžete těšit na více než 100 expozic. Zajímavým propojením divadla, běhu a netradičního okolí Jatek78 bude letošní "Velká Holešovická aneb Noční divadelní běh". Společným ukončením výstavy si projdou všichni návštěvníci "Dernisáže na Pragovce - Flying inn a Stín Bodu".

Pražské primátorky a Muzejní noc

Letní atmosféra nápadů a tvořivosti připomenou "Červnové kurzy v kreativní dílně Aladine", které se zaměří na rodinnou kuchařku či prázdninový deník. Pozoruhodný nápad potěší všechny milovníky vlaků a železnice v rámci akce "Světla v tunelu - Nová železniční hudební revue". Počítačové nadšence jistě nalákáme na "Junior programátor workshop", který proběhne v prostorách Green Fox Academy v centru naší metropole. Netradiční formu zábavy slibuje "Velké radotínské rodeo", které bude prvním závodem letošní mistrovské sezóny. Největším šlágrem nadcházejícího týdne pochopitelně bude "16. Muzejní noc", které budeme věnovat samostatný detailní článek. Sportovní příznivci si jistě nenechají ujít "Pražské primátorky", které jsou veslařským závodem s více než stoletou historií. Velkým lákadlem jistě bude "Mattoni koktejl festival v Praze", který na Staroměstské náměstí přiláká mnoho hudebních hvězd a především pak ty nejlepší barmany z celé naší republiky.

Žluté lázně nabízí zdarma sportoviště

Příjemným rodinným výletem může být "Sportovní den pro všechny", který ve Žlutých lázních nabídne veškeré sportoviště volně k dispozici. Speciální tipem pro naše čtenáře bude "Výstava kaktusů a sukulentů" v oblíbených sklenících Botanické zahrady UK Na Slupi, která nadchne současné pěstitele rozmanitostí vystavovaných exemplářů a potenciální zájemce o tento vděčný koníček pak potěší bohatou nabídkou domácích i exotických rostlin. Nejen dětští čtenáři ocení "Autodráhu na stanici techniků", která nechá i tatínky milující rychlá auta nahlédnout pod pokličku moderních trendů ve vývoji dětských závodních her. Interaktivní zábavu pro celou rodinu slibuje nový "Puzzle room", který prověří Vaše logické uvažování i důmyslnost při krizové situaci. Všem rodičům malých požárníků doporučujeme návštěvu galerie Harfa, kde si nově můžete vyzkoušet "Hasičský vůz na vlastní kůži". Spoustu zábavy se svižnými skluzavkami, vystřelovacími kanóny či dětským kinem zažijete při návštěvě "Pirátského dětského světa v Eruopaparku". Milovníci umění a ostrých linek pak jistě nevynechají poutavou expozici "Český kubismus".
















Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

21.04.2024 - 21.04.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na Neděli 21. dubna 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy.

Festival Bez Předsudků 2024 - Kadno

17.04.2024 - 24.04.2024
Kladno

Festival Bez předsudků představí klíčová témata současnosti a to ve dnech 17. a 24. dubna na Kladně. Během těch…

Nechte se hýčkat na Festivalu krásy…

18.04.2024 - 21.04.2024
Metropole Zličín

Máte rádi módu a neunikne vám žádný nový beauty trend? Tak to určitě nesmíte vynechat Festival krásy a módy v nákupním…

Vsetinský filmový maraton 2024 - Vs…

19.04.2024 - 21.04.2024
kino Vatra

Vsetínský filmový maraton s pořadovým číslem 26 se uskuteční v kině Vatra Vsetín o víkendu od 19. do 21. dubna 2024.…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete