Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

TIPY NA VÍKEND 8. – 9. června

Fotogalerie k článku

Praha

O víkendu v Praze proběhne festival pouličního umění. Veřejná prostranství hlavního města opět po roce rozezní a roztančí festival Praha žije hudbou. Na více než dvaceti místech v centru i v přilehlém okolí se 7. a 8. června představí hvězdy rapu, folku, jazzu a popu, písničkáři, dechové bandy i soubory oživující odkaz lidové hudby.

Středočeský kraj

Buďte součástí 600. výročí bitvy u Malešova. Přibližně před 600 lety, v důležité chvíli českých dějin, se odehrála bitva u Malešova, která do značné míry formovala osud středověkého Česka. Abychom si připomněli tuto významnou událost, rozhodli jsme se pro Vás ve spolupráci s městysem Malešov a přátelským Pivovarem Malešov uspořádat akci nevídaného rozměru, která má nejen uctít památku padlých, ale také přiblížit veřejnosti důležité okamžiky z doby husitských válek.

Vysočina

Telči právě započítala výstava Pavla Bažanta. Výstava krásných maleb od Pavla Bažanta je možná zhlédnout od 1. do 30. 6. 2024 v otevírací době Turistického informačního centra, tedy od 8:30 do 18:00.

Jihočeský kraj

Jste srdečně zváni na víkendový BIKE CAMP Zadov. Zábava pro mladé bikery od 5 do 15 let. Spojení přírody, adrenalinu i zábavy.

Plzeňský kraj

Přijeďte se v sobotu podívat do Tachova na Festival MUZIQ. Festival Muziq je hudební festival bez žánrových mantinelů. Myšlenkou je setkání přátel a milovníků hudby, a zvýšit povědomí o nových, mladých, progresivních kapelách a zajímavých projektech a muzikantech domácí hudební scény.

Karlovarský kraj

Přijďte se podívat na výstavu do Klubu GČ, na kterou vás zve Galerie 4 v Chebu. Výstava z workshopu dokumentární fotografie s Janem Schýbalem.

Ústecký kraj

sobotu se už po deváté koná Dětský den otevřených dveří v Ústí nad Labem. Přivítejte s námi léto a přijďte si užít den plný zábavy – brány pro vás otevřeme v 9 hodin ráno. Pro děti připravujeme spoustu zábavných a sportovních soutěží, ve kterých si budou smět vyzkoušet své dovednosti a vyhrát skvělé ceny.

Liberecký kraj

Akce pro sportovce. V neděli 9. června proběhne v nádherné krajině Ralské pahorkatiny a Máchova kraje 14. ročník závodu OZP 50 Podralsko. Závod láká malé i velké cyklisty nejen na sportovní zážitek, ale také na bohatý doprovodný program zaměřený na prevenci zdraví.

Královéhradecký kraj

Jste zváni na Trautenberkovu 13Malé Úpě. Z dětství asi nemáte k Trautenberkovi vybudovaný právě vřelý vztah, my vám ale ukážeme, že spojení s touto legendou může být i příjemné. Přesvědčit se o tom můžete v areálu pivovaru Trautenberk v Horní Malé Úpě. Tam se totiž 9. června uskuteční první letošní závod ze série pivních běhů – Trautenberkova 13.

Pardubický kraj

Dětský super den si můžete užít také v Pardubicích již tuto sobotu. Můžete se těšit na bohatý doprovodný program s více jak 20 soutěžními stanovišti se spoustou odměn a dárečků. Připravili jsme pro vás i kyvadlovou dopravu zdarma. Zažijete prostě super den plný radosti, smíchu a zábavy. 

Jihomoravský kraj

Nenechte si ují Festival VOC Vín ČR, který proběhne tuto sobotu na zámku Bzenec. Představujeme vám 3. ročník jediného festivalu VOC sdružení v České republice! Poznáte nejen jedinečné vinařské regiony, ale ochutnáte nejtypičtější podoby vín z těchto poloh.

Zlínský kraj

Milovníci dobré kávy a čaje by si jistě neměli nechat ujít festival, který se koná tento víkend v Kroměříži. Přijďte se nechat uchvátit lahodnou chutí čerstvě připraveného šálku a to vše v příjemném prostředí tematických zahrad umocněných omamnou vůní šafránu.

Olomoucký kraj

Vyrazte do Olomouce na GRIZLY FEST, který se koná tuto sobotu. Přijďte s námi oslavit 10. narozeniny Grizly a užít si den plný zábavy a skvělého jídla. Open-air oříškový festival GRIZLY FEST nabídne v sobotu 8. června 2024 program pro celou rodinu. Budeme se na vás těšit v olomoucké oříškové továrně na velkolepé narozeninové party!

Moravskoslezský kraj

Nenechte si ujít novou výstavu s názvem Tma jak v pytliPříboru. Výstava věnovaná historickým formám svícení a rozdělávání ohně je postavena na muzejních sbírkových předmětech a experimentech Centra tradičních technologií Příbor.

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

17.08.2024 - 17.08.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na sobotu 17. srpna 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy, které…

Štěrkovna Open Music 2024 - Hlučín

25.07.2024 - 28.07.2024
Hlučín

Zveme vás na jubilejní 20. ročníky Štěrkovny Open Music, který se bude konat na Hlučínském jezeře.

43. SILMET Rally Příbram 2024

26.07.2024 - 27.07.2024
Příbram

Poslední červencovou sobotu se uskuteční již 43. ročník Silmet Rally Příbram. Naše domácí rally se pojede v obdobném…

Festival Na břehu 2024 - Staňkov

26.07.2024 - 27.07.2024
Obecní kemp Staňkov

Hudební festival pro celou rodinu, zaměřený na téma ochrany přírody, ekologie a životního prostředí.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 27. červenec

Dnes má svátek Věroslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete