Statistika našeho portálu

  • 102 272 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Mezinárodní festival cirkusového umění Cirkus Cirkus

20.11.2014 - 23.11.2014 Praha

Zveme co nejsrdečněji všechny milovníky těch nejlepších artistických výkonů okořeněných estrádními výstupy pomalovaných klaunů na oblíbený "Mezinárodní cirkusový festival Cirkus Cirkus Festival", konající se již tradičně během února v Praze na pláni u Hagiboru.Na co se můžou malý i velcí těšitBěhem týdenního programu se můžete těšit na ty nejlepší výkony současného cirkusového umění,…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Praha - pláň Hagibor
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Zveme co nejsrdečněji všechny milovníky těch nejlepších artistických výkonů okořeněných estrádními výstupy pomalovaných klaunů na oblíbený "Mezinárodní cirkusový festival Cirkus Cirkus Festival", konající se již tradičně během února v Praze na pláni u Hagiboru.

Na co se můžou malý i velcí těšit

Během týdenního programu se můžete těšit na ty nejlepší výkony současného cirkusového umění, předváděné špičkami ve svém oboru doslova z celého světa. Zástupci cirkusových klanů sem přijíždějí například z Itálie, Polska, Německa, Ruska, Španělska, Ekvádoru a samozřejmě i České republiky. Během více než jedné desítky představení se v moderních vyhřívaných stanech utkají vrcholní umělci v zábavném souboji, který vygeneruje vítěze ohodnoceného prestižními cenami.

Příjemnou novinkou posledních ročníků je profesionální moderace dvojicí mediálně známých osobností, které dodávají festivalu prestiž a zvyšují jeho společenskou úroveň. Každého z návštěvníků čeká dobře známá atmosféra šapitó s barevnými světly, pestrými balónky a vůní praženého popcornu. Samozřejmou součástí akce jsou i dechberoucí vystoupení drezérů zvířat, které potěší malé i velké návštěvníky. Těšte se na čiperné pejsky prodírající se nástrahami překážkové dráhy či elegantní vystoupení ušlechtilých koní, jejichž doslova umělecké kreace překvapí i ty nejnáročnější diváky. Cirkus Cirkus je zkrátka akcí plnou zábavy i napětí, při které se nikdo z Vás nebude ani chvíli nudit!

Specifická atmosféra cirkusového šapitó, zadržující se dech při nebezpečných kouscích akrobatů, krotitelé divoké zvěře riskující při nebezpečných kouscích s divokými šelmami, elegantní výkony varietních umělců či humorné scénky poťouchlých klaunů.

Příznivcům cirkusové zábavy můžeme nabídnout přehled akcí s tímto zaměřením. Případně se v našem kalendáři akcí nechte inspirovat jinou akcí konanou v Praze.

Soutěžní cirkusový festival

To vše a ještě mnohem více přináší Mezinárodní festival cirkusového umění Cirkus Cirkus, konající se již několikátým rokem na pláni Hagibor v Praze 10. Více než dvouhodinová show světové úrovně představí přibližně 15 vystupujících, mezi nimiž rozhoduje odborná i VIP porota (složená pravidelně z populárních osobností) o vítězi hlavní ceny. Kromě hlavní ceny si svého favorita vybírají i samotní diváci či přítomní novináři.

Pro svou kvalitu a úroveň si pražský cirkusový festival vydobyl přezdívku malé Monte Carlo, což svědčí o vysoké prestiži celého vystoupení. Divákům se představí vrcholní cirkusoví umělci z celého světa, včetně těch nejlepších domácích. Vstupenky je možno zakoupit s finanční výhodou na internetu a jejich cena se pohybuje okolo 500 Kč. Věříme, že se budete při sledování těch nejlepších světových cirkusových představení náramně bavit.

Cirkus Cirkus - rok 2014

Těšíme se na vás ve dnech 20. - 23. 11. 2014.

Podrobné informace se připravují.

 

 

Další akce v okolí

Charitativní běh Wings For Life 5. …

05.05.2024 - 05.05.2024
Praha

Už jedenácté výročí oslaví letošní charitativní běh Wings For Life 2024. Cílem závodu je vybrat prostředky na výzkum…

Rychlovka na Karlově mostě a bojovk…

08.05.2024 - 08.05.2024
Karlův most

Zábavná akce pro rodiče a školní děti - o Praze hravou formou. Zlaťáky a drahokamy v průběhu celé trasy. První soutěžní…

7. Jarní výstava potkanů 2024 - Pra…

11.05.2024 - 11.05.2024
Praha

7. Jarní výstava potkanů

Open House Praha 2024

13.05.2024 - 19.05.2024
Praha

Přátelé architektury a designu, máme pro vás skvělou zprávu! Festival Open House Praha se vrací tento rok ve velkém…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 3. květen

Dnes má svátek Alexej

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete