Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Mezinárodní výstava zdraví a esoteriky Minerva 2018 - Praha

24.02.2018 - 25.02.2018 Praha

 Zdraví každého z nás je tím nejcennějším darem který jsme dostali do vínku a tomu by měla odpovídat i péče a starost o něj. Atlas Česka Vám přináší pozvánku na jedinečnou akci "Minerva – poradna zdraví a esoteriky", která je největším veletrhem zdraví a esoteriky, konaným v průběhu roku v našem hlavním městě. Každý z návštěvníků zde může najít veškeré důležité informace i produkty, které mu…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Michnův palác
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

 

Zdraví každého z nás je tím nejcennějším darem který jsme dostali do vínku a tomu by měla odpovídat i péče a starost o něj. Atlas Česka Vám přináší pozvánku na jedinečnou akci "Minerva – poradna zdraví a esoteriky", která je největším veletrhem zdraví a esoteriky, konaným v průběhu roku v našem hlavním městě. Každý z návštěvníků zde může najít veškeré důležité informace i produkty, které mu pomohou zlepšit zdraví, podpořit vitalitu a udržet pozitivní náladu a způsob uvažování.

Co Vás zde čeká

Honosné prostory Michnova paláce na Malé Straně dodávají této vyhledávané akci patřičnou noblesu, kterou podporují i poučné přednášky, terapeutické konzultace, představení kosmetických a aromaterapeutických výrobků či novinky z oblasti alternativní medicíny. Těšit se můžete i na možnost zakoupit si doplňky zdravé výživy, esoterické pomůcky, odbornou literaturu či nechat si vytvořit osobitý výklad karet, specifickou léčbu drahými kameny či nechat si poradit od profesionálních numerologů.

Kulturní nadšence jistě potěší i tématicky zaměřená výstava výtvarných prací s tématem aktuálního ročníku. Přijďte se na další ročník Minervy podívat a my Vám zaručujeme, že tím učiníte první krok ke zlepšení fyzického i psychického stavu Vašeho těla a duše.

 

O prvním březnovém víkendu se návštěvníci pražského Michnova paláce mohou těšit na mezinárodní výstavu zdraví a esoteriky "Minerva", sahající svou historií až do 60. let minulého století.

Hledání cesty k vnitřní moudrosti a rovnováhy

Organizátoři výstavy se každoročně zaručují za kvalitní osazení mnoha desítek stolů, za kterými můžeme najít rozmanité osobnosti pomáhající zájemcům se zlepšením jejich zdraví, vyřešením tíživých problémů či nalezením pravé cesty k harmonii. Důležitou součástí akce jsou i zajímavé přednášky a semináře, vedené předními odborníky z oblasti zdraví a esoteriky. Budete-li si chtít prohloubit vědomosti v této oblasti vědění, můžete si do domácnosti zakoupit odbornou literaturu, léčivé přípravky, doplňky stravy či zdravotní pomůcky za zvýhodněné ceny.

Těšit se dále můžete na filmová zpracování životů význačných lékařů a léčitelů či na přednášky odborníků na problematiku stresu či zacházení s akupresurními body. Mottem organizátorů výstavní přehlídky je snaha o nalezení cesty hledání vnitřní moudrosti a opravdových hodnot, učení se od moudrých lidí a nalezení síly změnit svůj život k lepšímu. Pokud Vás tato témata zajímají či jste-li pouze zvědaví na konkrétní podobu výše uvedených nabídek, těšíme se na Vás na další Minervě!

Mezinárodní výstava zdraví a esoteriky Minerva - 2018

 

Těšíme se na vás ve dnech 24. a 25. 2. 2018.

Další akce v okolí

7. Jarní výstava potkanů 2024 - Pra…

11.05.2024 - 11.05.2024
Praha

7. Jarní výstava potkanů

Open House Praha 2024

13.05.2024 - 19.05.2024
Praha

Přátelé architektury a designu, máme pro vás skvělou zprávu! Festival Open House Praha se vrací tento rok ve velkém…

Oblíbený Army den opět v Atriu Flor…

18.05.2024 - 18.05.2024
Atrium Flora

Po roce se opět můžete těšit na oblíbený Army den v Atriu Flora. Uskuteční se v sobotu 18. května. Čekat na vás bude to…

Svět knihy Praha 2024 oslaví Kafku …

23.05.2024 - 26.05.2024
Praha

Výstaviště v Holešovicích opět přivítá příznivce literatury. 29. ročník mezinárodního knižního veletrhu a literárního…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 2. květen

Dnes má svátek Zikmund

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete