Statistika našeho portálu

  • 102 279 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Golfový areál Darovanský Dvůr - Břasy

Břasy

Golfový areál Darovanský Dvůr je součástí velkého komplexu pro trávení volného času Resort Darovanský Dvůr. Nachází se v krásné krajině kousek od Rokycan. Areál je v příjemném rodinném prostředí bývalého statku, původně poplužního dvora ze 17.století. V majetku rodiny Sinkulových je již více než století a nabízí opravdu přehršel volnočasových aktivit a služeb s tím spojených. Golfový areál je pom…

Adresa a kontaktní informace

Golfový areál Darovanský Dvůr je součástí velkého komplexu pro trávení volného času Resort Darovanský Dvůr. Nachází se v krásné krajině kousek od Rokycan. Areál je v příjemném rodinném prostředí bývalého statku, původně poplužního dvora ze 17.století. V majetku rodiny Sinkulových je již více než století a nabízí opravdu přehršel volnočasových aktivit a služeb s tím spojených. Golfový areál je pomyslným vrcholem pyramidy.

Celkem se zde nalézají čtyři golfové hřiště, které vznikaly postupně. S budováním se začalo v roce 2001 kdy bylo vystavěno 9-ti jamkové veřejné hřiště pro začínající hráče. Dále byla vytvořena druhá devítka – mistrovské hřiště, které se postupem času rozšířilo na 18 jamek. Roku 2004 byla k němu připojeno další 9-ti jamkové hřiště. Takže dnes je k hráčům k dispozici 27 jamek a všechny tři mistrovské hřiště mají svá jména - Panorama, Svatá Anna a Jezírka. Charakterově se jedná o zajímavou a příjemnou kombinaci parkového a linksového typu hřišť. Hřiště Panorama nabízí hráčům daleké výhledy, Svatá Anna připomíná historii jednoho z prvních povrchových černouhelných dolů na území Rakouska – Uherska a Jezírka jsou zase plné bunkerů a dvou vodních jezírek. Pro trénování nabízí Darovanský Dvůr dlouhý driving range s krytými i travnatými odpališti, dva putting greeny a chipping green. Je možnost zapůjčení golfového vybavení a možnost najmutí trenéra. Celý komplex nabízí samozřejmě špičkové zázemí od restaurace s terasou až po ubytování v Golf hotelu jenž stojí přímo uprostřed areálu.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 4. květen

Dnes má svátek Květoslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete