Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji výsledky 1 - 10 z celkem 15

JBI Sport fit studio - Kolín

17.08.2020 Kolín

Zdokonalte svou postavu a navštivte fitness centrum, které vám poslouží v každé situaci. Je vhodné jak pro ženy, tak i pro muže. K dispozici je také aerobic, solárium, spinning, kosmetika a nechybí ani masáže.

For Gym - fitness fight club - Vyžlovka

12.07.2011 Vyžlovka

Navštivte fitness centrum a zdokonalte svou postavu. Můžete využít osobního trenéra, který vám poradí s efektivním cvičením. Sestaví vám také tréninkový program. Jsou k dispozici také masáže pro odpočinek.

Relax Fit Centrum - Zásmuky

12.07.2011 Zásmuky

Odreagujte se po celodenním shonu. Navštivte fitness centrum a dopřejte svému tělu chvíli aktivního odpočinku. K dispozici je také sauna, spinning, whirlpool, solárium a nechybí ani možnost masáží.

Studio pro ženy Alex - Kolín

12.07.2011 Kolín

Nechcete chodit do fitness centra s muži? Pak vyzkoušejte studio pro ženy, kdy je zajištěna kompletní péče o tělo. Můžete vyzkoušet cvičení na míči, jógu, pilates, zumbu, trampolínky, body balance či formování postavy.

Fitness Studia Natálie - Český Brod

12.07.2011 Český Brod

Chcete vypadat na léto dobře? Navštivte fitness centrum, kde vám je k dispozici kvalitně vybavená posilovna. Nechybí ani solárium či možnost aerobiku. V provozu je mimo jiné i spinning a je připravena kosmetika a manikúra.

Fitness zimní stadion - Kolín

12.07.2011 Kolín

Pokud se chcete věnovat koníčku, který má smysl, pak vyzkoušejte fitness cvičení. Jsou pořádány různé akce, ale také je k dispozici celá řada posilovacích strojů. Navštívit můžete také místní bar, kde si skutečně odpočinete.

POWER STUDIO - kolín

12.07.2011 Kolín

Zlepšete svou fyzickou kondici a navštivte fitness centrum v Kolíně. Můžete cvičit na stroji Power Plate, který podporuje tělesnou kondici, tvaruje postavu, redukuje celulitidu a také zlepšuje vaši rovnováhu a koordinaci.

Stáj Václav Kolín

03.06.2011 Kolín

Chcete si užít zábavu na hřbetu dominantního zvířete? Můžete využít služeb stáje, která nabízí ježdění pro veřejnost. Pořádá také sportovní akce, na nichž zhlédnete skvělé talenty. Nabízí mimo jiné i ustájení koně.

Stáj Abík - Zásmuky

03.06.2011 Zásmuky

Pokud milujete jezdectví, pak využijte služeb jezdeckého oddílu. Nabízí ustájení a také trénink koní. V nabídce jsou koně mnoha druhů, které vám poslouží. Navštivte i vy stáj a zdokonalujte se v ježdění na koni.

Jezdecká společnost Nesměň

03.06.2011 Zásmuky

Pokud patříte mezi příznivce jezdectví, pak můžete využít služeb jezdecké společnosti. Nabízí ustájení, chov koní a také nechybí sestavený sportovní tým. Jsou pořádány nejrůznější závody vhodné pro každého.

čtvrtek 25. duben

Dnes má svátek Marek

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete