Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Rybářská Bašta - Cheb

Cheb

Rybářská bašta je autocamp s restaurací a poskytuje ubytování se stravováním přímo u hráze největší a nejčistší přehrady v západních Čechách na trase Cheb - Mariánské Lázně. Ubytování v hlavní budově 1x dvoulůžkový pokoj a 2x dvoulůžkový pokoj + 1,5 lůžka (max. 4 os.). Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou. WC je společné na chodbě. Ubytování v bungalovech 4x, kde je 1 x dvoulůžko + 1,5 lů…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
U hráze přehrady Jesenice, Cheb
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Cheb
Obec
Cheb
Telefon

Fotogalerie k článku

Rybářská bašta je autocamp s restaurací a poskytuje ubytování se stravováním přímo u hráze největší a nejčistší přehrady v západních Čechách na trase Cheb - Mariánské Lázně. Ubytování v hlavní budově 1x dvoulůžkový pokoj a 2x dvoulůžkový pokoj + 1,5 lůžka (max. 4 os.). Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou. WC je společné na chodbě. Ubytování v bungalovech 4x, kde je 1 x dvoulůžko + 1,5 lůžka (max. 4 os/bungalov). Všechny bungalovy jsou vybaveny vlastní sprchou a WC. Členění bungalovu je ložnice, obývací pokoj, terasa.

Možnosti stravování

Restaurant nabízí příjemné posezení u hořícího krbu, rybí speciality - čerstvé ryby přímo z přehrady Jesenice. K ubytování lze přiobjednat snídani za 120 Kč/os., nebo pronajmout kuchyňku za 75 Kč/den. Pro neubytované návštěvníky - při konzumaci v místní restauraci za 200,-Kč a více, bude hostům navrácen poplatek za parkovné.

Popis okolí

Přehrada Jesenice nabízí skvělé podmínky pro kempování, vodní sporty i k rybaření. Ideální místo pro milovníky koupání i příznivce surfování, jachtingu a potápění. Na své si přijdou i ti nejmenší, třeba na vodním tobogánu nebo v dětském koutku. Mariánské Lázně jsou vzdáleny 30 km. Vzdálenost od Karlových Varů je 45 km, Františkovy Lázně jsou 10 km a Cheb 5 km daleko. Možnost výletů nejen do lázeňských měst, ale i do historického centra Chebu, do Německa atd. V okolí je mnoho památek, hrady (Seeberg, Cheb, Loket ...), rozhledny, muzea, přírodní zajímavosti (Soos, Komorní Hůrka, kaolínová jezírka ...) atd. Krásná příroda a pohodová atmosféra pro Vaši dovolenou.

Tipy na výlet po okolí

Karlovy Vary, Mariánské Lázně, Františkovy Lázně, Loket nad Ohří, Zámek Kynžvart, Poutní areál Mario Loreta - Starý Hroznatov, Klášter Teplá, Krušné hory, Bublava, Hrad Seeberg, neboli Ostroh, Přírodní rezervace SOOS, Motýlí farma Žirovice, Skanzen Doubrava, Komorní Hůrka, Hrad Vildštejn ve Skalné, Přírodní rezervace Kladská, Klášter Chlum svaté Maří, Zámek a hrad Bečov nad Teplou, Golf Mariánské Lázně, Přehradní nádrž Jesenice.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete