Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Linda - Třeboň

Třeboň

Penzion Linda se nachází v klidné části krásného jihočeského města Třeboně, 5 minut pěšky od centra. Ubytování v Třeboni nabízí 3 pokoje (2 dvoulůžkové a 1 třílůžkový s možností přistýlky) s televizí. Koupelna a WC jsou společné. K dispozici je kuchyň s možností vlastního vaření.Parkování možné u domu. Standardní výbavu pokojů tvoří BTV, stolek, židle, noční stolek, lampičky, v pokojích je malé u…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Jeronýmova 406/406, Třeboň
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Jindřichův Hradec
Obec
Třeboň

Fotogalerie k článku

Penzion Linda se nachází v klidné části krásného jihočeského města Třeboně, 5 minut pěšky od centra. Ubytování v Třeboni nabízí 3 pokoje (2 dvoulůžkové a 1 třílůžkový s možností přistýlky) s televizí. Koupelna a WC jsou společné. K dispozici je kuchyň s možností vlastního vaření.

Parkování možné u domu. Standardní výbavu pokojů tvoří BTV, stolek, židle, noční stolek, lampičky, v pokojích je malé umyvadlo a skříň. Na společné chodbě je umístěno WC s koupelnou a také společná kuchyňka.

Klientům je k dispozici WIFI připojení k internetu. Zahrada s posezením. Domácí zvíře je možné jen po ohlášení předem.

Možnosti stravování

K dispozici je vybavená kuchyně s možností samostatného vaření.

Popis okolí

Penzion Linda se nachází v klidné části krásného jihočeského města Třeboně, 5 minut pěšky od centra. Město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně v půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev. Okolí je ideální pro cyklistiku - lehké terény, půjčovny kol, cykloturistické stezky. Další sportovní možnosti - tenis, squash, bowling, horolezecká stěna, minigolf, jízda na koni, turistické stezky. Pravidelné taneční večery, historické památky Třeboně a okolí, pivovar, rybníkářství, galerie, divadlo. Bohatý prázdninový program (letní).

Tipy na výlet po okolí

Zámek Třeboň, Stráž nad Nežárkou, Jindřichův Hradec, Červená Lhota, Nové Hrady, Žumberk, Hluboká, České Budějiovice. Galerie, kino, divadlo, pivovar.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Jindřichově Hradci | d…

18.04.2024 - 18.04.2024
Masarykovo nám. 107/I…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete