Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion U potoka - Nezdice na Šumavě

Nezdice na Šumavě

Penzion Vám nabízí ubytování v pěti dvoulůžkových, třech čtyřlůžkových pokojích a apartmánu pro 4 osoby, vše s vlastním sociálním zařízením WC, sprcha. Celková ubytovací kapacita pensionu je 26 míst. Dalšími službami v naší nabídce je využití společenské místnosti s hernou. - více Tato společenská místnost se nachází mimo vlastní objekt penzionu a je určena pro příjemné posezení s přáteli, ať už …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Nezdice na Šumavě 32, Nezdice na Šumavě
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Klatovy
Obec
Nezdice na Šumavě

Fotogalerie k článku

Penzion Vám nabízí ubytování v pěti dvoulůžkových, třech čtyřlůžkových pokojích a apartmánu pro 4 osoby, vše s vlastním sociálním zařízením WC, sprcha. Celková ubytovací kapacita pensionu je 26 míst. Dalšími službami v naší nabídce je využití společenské místnosti s hernou. - více Tato společenská místnost se nachází mimo vlastní objekt penzionu a je určena pro příjemné posezení s přáteli, ať už uvnitř u krbu nebo na venkovní terase s udírnou. Herna nabízí zpestření pobytu možností zahrát si kulečník, stolní fotbálek, šipky nebo nejrůznější stolní hry jako šachy, dámu, kostky, karty, ale i tradiční člověče nezlob se apod., které je možno zapůjčit u správce, stejně jako příslušenství pro kulečník či šipky. V těsné blízkosti hracího koutku pro dospělé je umístěn dětský koutek, aby rodiče mohli mít své ratolesti na dohled.

Možnosti stravování

Ke stravování je určena společná jídelní místnost s barem a televizí. Nabízíme rozšířené kontinentální snídaně nebo polopenzi, zahrnující kromě snídaní večeři polévka, hl.jídlo, něco na zub, případně je možno domluvit i obědy. Ke stolu láká kvalitní domáci kuchyně doplněná řadou nealkoholických i alkoholických nápojů. Dle dohody možno zařídit rožnění selat, kuřat, jehňat a vůbec všeho dobrého masitého.

Popis okolí

Možnost dojednání vyjížděk na koních a jiných poznávacích vyjížděk. Tenisové kurty cca 6km od penzionu. Šumavská krajina nabízí celou řadu možností, jak využít volný čas a příjemně si odpočinout. V okolí Nezdic ležících na úpatí Šumavy najdeme nesčetně přírodních i historických památek, ba ani do Národního parku Šumava, který skvosty přímo překypuje, to není nikterak daleko. Pro milovníky ať už pěší nebo cyklo turistiky je Šumava doslova rájem. Lyžování přímo v místě nebo ve větších centrech - Kašperské Hory, Zadov, Churáňov.

Tipy na výlet po okolí

Hrady Kašperk, Rabí, Velhartice, rozhledny Javorník, Svatobor či Sedlo, historická města s muzei jako Sušice, Kašperské Hory, naučné stezky v okolí, centrální Šumava - Národní park cca 15km.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete