Statistika našeho portálu

  • 102 246 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ubytování na Kvildě v horské chalupě

Kvilda

Nabízíme celoroční pěkné ubytování na Kvildě v NP Šumava v horské chalupě s wi-fi, TV sat a parkováním zdarma pro skupinu 6-8 osob. Celkem jsou k dispozici 3 pěkně vybavené sam. pokoje v samostatném podkroví, jeden dvojlůžkový pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením (možné 2 + 1 dítě). Pro další dva dvojlůžkové pokoje s možností vždy 1 přistýlky, je sociální zařízení společné před pokoji. Pokoje poskytují klid a soukromí :-) Pronajímá se vždy celé sam. podkroví pro skupinu 6 - 8 osob.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kvilda 83 83/83, Kvilda
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Kvilda

Fotogalerie k článku

Vybavení

Popis vybavení viz náš web :-)

Popis ubytování

Nabízíme celoroční pěkné ubytování na Kvildě v NP Šumava v horské chalupě s wi-fi, TV sat a parkováním zdarma pro skupinu 6-8 osob. Celkem jsou k dispozici 3 pěkně vybavené samostatné pokoje v samostatném podkroví, jeden dvojlůžkový pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením (možné 2 + 1 dítě). Pro další dva dvojlůžkové pokoje s možností vždy 1 přistýlky, je sociální zařízení společné před pokoji. Pokoje poskytují možnost ubytování až pro 8 dospělých osob ve 3 oddělených plně vybavených pokojích pro soukromí a klid, vhodné i pro rodiny. 

Pro rekreanty je v objektu k dispozici zdarma wi-fi internet, sat. TV a parkování.  Samostatná vybavená kuchyňka s jídelnou a s posezením, sloužící jako společenská místnost pro ubytované, kolárna, lyžárna pod zámkem. Dále možnost využití předjednané polopenze (večeře) viz uvedený web a položka Stravování. V létě k dispozici veranda s krbem a terasou, zahrada pro míčové hry apod. Zdarma k zapůjčení her petangue, kroket a šipky na terč + sušák obuvy a rukavic! Vychovaný a čistotný pejsek možný po dohodě za poplatek! Parkování zdarma. V hlavní sezóně týdenní pobyty so-so (7 nocí) a min. 6-8 osob k ubytování. Kratší pobyty možné po dohodě ve vedl. sezóně viz ceník náš web!

Ubytování u centra na Kvildě v soukromí a klidu pro všechny věkové generace!

Těšíme se na vás :-)

Možnosti stravování

Stravování vlastní - vybavená kuchyňka s jídelnou, případně možnost si objednat předjednanou polopenzi- domácí teplá jídla v místní stylové rrestauraci cca 250m od našeho penzionu za zvýhodněné ceny pro naše hosty.

Popis okolí

Turistika, cykloturistika, sjezdové a běžecké lyžování!
Vhodné ubytování pro všechny věkové kategorie!!!
Celoroční aktivity!

Tipy na výlet po okolí

Horská chalupa je perfektně celoročně přístupná a v zimě udržovaní sněhovou frézou vč. parkovacích stání!
Je ideální pro celoroční aktivní nebo relaxační dovolenou i s polopenzí za příjemné ceny!

Objekt ubytování je ideální pro všechny věkové kategorie!

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Prachaticích | květen …

15.05.2024 - 15.05.2024
Velké náměstí 2,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete