Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Tipy na víkend 20.-21. června

Už v neděli se můžeme těšit na první jarní den a na toto téma bude zaměřená také řada víkendových akcí v celé republice. Pozadu nezůstane ani den otců, který letos připadá také na neděli. A kdo by raději něco říznějšího, možná si vybere z celé řady pivních slavností.

Už v neděli se můžeme těšit na první jarní den a na toto téma bude zaměřená také řada víkendových akcí v celé republice. Pozadu nezůstane ani den otců, který letos připadá také na neděli. A kdo by raději něco říznějšího, možná si vybere z celé řady pivních slavností.

Praha

Do sobotního programu zasáhne už od čtvrtka probíhající festival United Islands of Prague, který i letos propojí pražské ostrovy skvělou muzikou. Okolo Vltavy to ožije také pivním festivalem Pivo na náplavce, který bude probíhat od pátku do soboty. Na Libeňské louce se koná X. Psí den, kde proběhne soutěž o nejlepšího voříška. V sobotu je pro Vás připravené zábavné odpoledne plné cyklistické zábavy, soutěží a poznání - Letní rozjezd na Ladronce. Hostivařský lesopark zve na Pohádkový les plný pohádkových postav a úkolů pro děti.

Veterán US Car Clubu Praha zve na velkou přehlídku amerických veteránů American Dream s doprovodným hudebním programem na Dostihovém závodišti ve Velké Chuchli.

Středočeský kraj

Multikulturní program Vás čeká celý víkend v Berouně na festivalu Berounské hradby.V Nižboru proběhne v sobotu akce zvaná Bitva Nižbor - festival otevřená historie. Pivovar Nymburk Vás zve na 20. ročník Postřižinských slavností, na kterém vystoupí řada známých interpretů a budou připraveny soutěže. Zámek Loučeň zve na Den otců, kterým oslaví stejnojmenný svátek. Všichni otcové mají vstup do parku a labyrintů zdarma.

Jihočeský kraj

Za tajemstvím Lipana se můžete vydat v sobotu na cyklovýlet z Týna nad VltavouZoo Ohrada v Hluboké nad Vltavou zve na Zábavný den se ZPMV ČR, kde bude připraven opravdu bohatý a rozmanitý program.

Plzeňský kraj

Od pátku do neděle si můžete vybrat své představení v rámci Klatovských divadelních slavností. Za pivem se můžete vypravit do Radnic na Pivní slavnosti nebo do Zbirohu. V Obchodním centru Plzeň bude pro děti připravená Dětská farma plná soutěží a dobrého jídla. 

Ústecký kraj

V sobotu se v Litoměřicích koná mladý festival mladé hudby Sun Fest. V regionu budou mít své zastoupení i pivní slavnosti v Kadani. V sobotu slavnostně otevře klášter Osek svůj obnovený pivovar. Na Den otců nabídne Zoo Děčín 50% slevu na vstupné pro všechny otce, tak nabídky určitě využijte.

Liberecký kraj

Pivovar Rohozec zve všechny na sobotní Slavnosti piva Skalák. Bude připraven doprovodný program. a pokud máte děti, můžete vyrazit na dětské Mtb závody Bikeclinic Cup do Jablonce nad Nisou.

Královéhradecký kraj

Do Horního Maršova se můžete vydat na nekomerční svátek hudby, divadla a workshopů, který se koná doslova uprostřed krkonošské přírody - Doteky 2015. V Lázních Bělohrad se můžete vypravit na turistickou akci zvanou Raisovým krajem za folklorem.

Pardubický kraj

Do Pardubického kraje Vás možná nalákají Čermenské folklorní slavnosti, Fresh Festival Pardubice a nebo legendární festival elektronické hudby Svojšice, který bude letos také poslední.

Kraj Vysočina

Hudební a pivní tradice se prolnou na festivalu Bernard Fest v Humpolci, který proběhne od pátku do soboty. V Zoo Jihlava oslaví v neděli Den žiraf.

Jihomoravský kraj

Unie sportovních klubů pořádá v pátek a v sobotu Sportovní dny Brno, akci určenou široké veřejnosti. Ve vinařských Novosedlech Vás zase v sobotu přivítají Dny otevřených sklepů.

Zlínský kraj

Valašský špalíček 2015, to je festival folku a beatu, který můžete navštívit ve Valašském Meziříčí od čtvrtka do soboty. Zoo Lešná zve návštěvníky na Letní podvečer, akci díky níž můžete v zoo zůstat i po zavírací době a zažít tak život v zoo trochu jinak.

Olomoucký kraj

Ve Velkých Losinách se konají Velkolosinské svatojánské slavnosti, které budou plné hudebních a kulturních vystoupení od pátku do neděle. Reggae v parku vypukne v sobotu ve Smetanových sadech. Noc snů Vás zavede do Zoo Olomouc už v sobotu večer. V neděli pak na to naváže Den žiraf v téže zoologické zahradě.

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

17.08.2024 - 17.08.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na sobotu 17. srpna 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy, které…

Štěrkovna Open Music 2024 - Hlučín

25.07.2024 - 28.07.2024
Hlučín

Zveme vás na jubilejní 20. ročníky Štěrkovny Open Music, který se bude konat na Hlučínském jezeře.

43. SILMET Rally Příbram 2024

26.07.2024 - 27.07.2024
Příbram

Poslední červencovou sobotu se uskuteční již 43. ročník Silmet Rally Příbram. Naše domácí rally se pojede v obdobném…

Festival Na břehu 2024 - Staňkov

26.07.2024 - 27.07.2024
Obecní kemp Staňkov

Hudební festival pro celou rodinu, zaměřený na téma ochrany přírody, ekologie a životního prostředí.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 27. červenec

Dnes má svátek Věroslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete